уторак, 3. новембар 2009.

Nasi prijatelji

Evo i par reci o ljudima koji su nam pomogli svojim vrednim savetima da gajimo papagaje onako kako zasluzuju!

Prvo bih pomenuo Zorana Zivkovica kod koga smo prvo dosli po ptice i savete! Zoran nam je pokazao sta znaci biti odgajivac iz ljubavi prema pticama! On gaji iskljucivo standard tigrice. Sve ptice su mu izuzetnog kvaliteta, a to mozete videti i na njegovom sajtu:
http://www.odgaivacnica-zivkovic.com/navigacija/naslovna.htm

Dalje bih istakao Vladimira i Draganu Kandler iz Sombora, nase velike prijatelje! Njihovi volijeri su bez pogovora najlepsi i najuredjeniji koje smo videli, a krase ih fenomenalne ptice: standard tigrice, kozice, amazonci i zakoi, a tu je i jedan rozenkolis!


O dr Slobodanu Ivicu ne treba pricati puno. Svega par godina stariji od nas, a vec je uspeo da osvoji brojne trofeje svojim katarinama, pevajucim papagajima i rozenkolisima! A pri tome je i poznavalac lecenja ptica.

Saleta (Posejdona) Petricevica verovatno svi odgajivaci znaju preko njegovog foruma www.saleposejdon.co.nr i sajta senegalskijojo.top15.eu. Odgajivac rucno hranjenih Conura.

I za kraj sam ostavio najveceg odgajivaca vecih papagaja u Srbiji a i sire Jozefa Sandora. Njegov salas se ne moze docarati fotografijama, pa savetujemo da ga posetite!

2 коментара:

  1. samo mu ekskurzije dokonih fali da popuni svoje slobodno vreme :D

    ОдговориИзбриши
  2. haha bas sam mu rekao da treba da naplacuje ulaz! ;)
    ma covek stvarno radi posao iz ljubavi! jednostavno voli papagaje, a i sve one koji ih vole!

    ОдговориИзбриши